Image Alt

Συχνές Ερωτήσεις

1. Μπορώ να σου στείλω μια φωτογραφία και να μου φτιάξεις ένα πιο προσωπικό σχέδιο, βάσει αυτής;

Ξέρω ότι ονειρεύεσαι κάτι συγκεκριμένο και το θέλεις πολύ. Αυτή την περίοδο, λόγω αυξημένου φόρτου, είναι διαθέσιμα μόνο τα σχέδια που έχω εδώ. Αυτό που μπορώ να κάνω για σένα είναι να μου πεις το αγαπημένο σου παραμύθι, την αγαπημένη σου γειτονιά, το όνομα στο οποίο θες να χαρίσεις το συγκεκριμένο δώρο. Το δημιούργημα θα είναι πραγματικά μοναδικό και η τιμή θα είναι, επίσης, ανάλογη. Επιπλέον, μπορείς να μοιραστείς μαζί μου την ιδέα σου και να την κρατήσω για τα επόμενα σχέδιά μου!

2. Το προϊόν που παραγγέλνω και θα μου έρθει, είναι ακριβώς αυτό που βλέπω στη φωτογραφία;

Όλα αυτά τα όμορφα που βλέπεις είναι φτιαγμένα ένα ένα με τα χεράκια μου. Για παράδειγμα, σειρά Παραμύθια του Κουτιού Luxury αποτελείται από συλλεκτικά έργα που έχουν περιορισμένο αριθμό αντίτυπων. Η σειρά Παραμύθια του Κουτιού Classic έχει αντίτυπα χωρίς περιορισμό, ωστόσο επειδή όλα τους είναι χειροποίητα και ζωγραφισμένα στο χέρι, σίγουρα θα υπάρξουν διαφορές στην εκτέλεση χωρίς ωστόσο να αλλοιώνεται το αρχικό σχέδιο, το θέμα ή η χρωματική παλέτα.

3. Σκέφτομαι να το δώσω στο μικρό μου να παίξει, τι λες;

Το προϊόν που κρατάς στα χέρια σου είναι ένα έργο τέχνης. Είναι χειροποίητο και σχεδιάστηκε, κατασκευάστηκε και ζωγραφίστηκε για διακοσμητικούς λόγους και μόνο. Άρα είναι προτιμότερο να το αντιμετωπίσεις ως ένα έργο τέχνης που αξίζει θαυμασμό και προσοχή.

4. Μπορώ να το βάλω στο μπαλκόνι μου;

Όλα τα έργα είναι κατασκευασμένα και προορίζονται για εσωτερική χρήση, παρόλο που έχουν προστασία από υψηλής ποιότητας βερνίκι. Είναι προτιμότερο να το κρατήσεις μακριά από την καθημερινή απευθείας έκθεση στον ήλιο, αφού είναι πιθανό με το πέρασμα του χρόνου και τη συνεχή έκθεση στο φως να αλλοιωθούν τα χρώματα και να ξεθωριάσουν. Επίσης, προφύλαξέ το από νερό και υγρασία.

5. Μπορεί κάποιο print ή κάποιο έργο, γενικότερα, να διατεθεί σε άλλες διαστάσεις από τις αναγραφόμενες;

Σε κάποια έργα όπως στα Χωριουδάκια Θαλασσινά και τα Παραμύθια του Χαρτιού υπάρχει επιλογή μεγέθους. Θα βρείτε την επιλογή του μεγέθους και το εύρος τιμών για κάθε έργο που υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

6. Τοποθετείς τζάμι στα Παραμύθια του Κουτιού για προστασία;

Μπορείς βεβαίως να προστατέψεις το Παραμύθι του Κουτιού σου, από τη σκόνη, τοποθετώντας τζάμι στο μπροστινό ανοιχτό μέρος. Εμείς δεν αναλαμβάνουμε τη συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία αυξάνει τις πιθανότητες να παραλάβεις το έργο με σπασμένο τζάμι. Απευθύνσου, αν θες, σε ένα μαγαζί με κορνίζες. Σε αυτή την περίπτωση, σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις φωτογραφικό τζάμι, που εμποδίζει τις αντανακλάσεις.

7. Μπορείς να μου προσθέσεις φωτισμό στα Παραμύθια του Κουτιού;

Κάποια έργα έχουν φωτισμό και κάποια όχι. Το κάθε έργο έχει τη δική του προσέγγιση στη σύνθεση και στο θέμα. Άλλωστε Τα Παραμύθια του Κουτιού είναι ζωγραφικά έργα και όχι χρηστικά αντικείμενα.

8. Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας σχετικά με την παραγγελία μου;

Θα χαρώ να μιλήσουμε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά για τυχόν απορίες σε σχέση με το έργο. Αναφορικά με την αποστολή των παραγγελιών, αυτές γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή με την ΕΛΤΑ Κούριερ. Οι απαντήσεις στις παραγγελίες και στα emails δίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:00. Φροντίζω για λίγη ξεκούραση τα Σάββατα, τις Κυριακές και τις μεγάλες αργίες και σε ευχαριστώ για την κατανόηση. Εάν επικοινωνήσεις μαζί μου αυτές τις μέρες και ώρες, θα λάβεις απάντηση την αμέσως επόμενη εργάσιμη εκτός αν είναι κάτι κατεπείγον.

9. Μπορώ να κάνω αλλαγές στην παραγγελία μου;

Επικοινώνησε μαζί μου εντός 24 ωρών από την ώρα που έδωσες την παραγγελία σου στο: [email protected] – Είναι σημαντικό να γράψεις ολοκληρωμένα το όνομά σου, τον αριθμό της παραγγελίας σου και τον κωδικό του προϊόντος που επέλεξες, ώστε να με διευκολύνεις να το λύσουμε άμεσα.

10. Σε πόσες μέρες παραλαμβάνω την παραγγελία μου;

Ξέρω ότι ανυπομονείς να το πάρεις στα χέρια σου ή να το χαρίσεις! Συνήθως χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ετοιμάσω την παραγγελία σου ακόμα κι αν σπάνια το έργο είναι ετοιμοπαράδοτο. Να το τυλίξω, να το αρωματίσω, να το φροντίσω να φτάσει με ασφάλεια και να το αποχαιρετίσω. Οι αποστολές για προϊόντα που είναι ήδη διαθέσιμα συνήθως φτάνουν σε 3-7 εργάσιμες, με ΕΛΤΑ Κούριερ. Αποστολές πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Θα το έχεις μέχρι να πεις Supercalifragilisticexpialidocious!

11. Πως μπορώ να εντοπίσω το δέμα μου;

Μόλις πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας σου, θα λάβεις επιβεβαιωτικό email της αποστολής από εμάς, μαζί με τον αριθμό εντοπισμού του πακέτου. Σε περίπτωση που για κάποιον λόγο πιστεύεις ότι έχει καθυστερήσει το προϊόν, μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με την ΕΛΤΑ Κούριερ για πιο άμεση επικοινωνία.

12. Μπορώ να δώσω την παραγγελία μου στο e-shop σας χωρίς να γραφτώ στο σάιτ;

Και βέβαια. Μπορείς να κάνεις τις αγορές σου ως επισκέπτης. Απλώς βεβαιώσου ότι η ηλεκτρονική διεύθυνση και τα υπόλοιπα στοιχεία που μας έχεις δώσει είναι έγκυρα, ώστε να μπορέσουμε να σου στείλουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την παραγγελία σου. Θα μου άρεσε ωστόσο να σε έχω στην παρέα μου και να τα λέμε που και που οπότε ξανασκέψου το!

13. Μπορώ να δώσω την παραγγελία μου τηλεφωνικά;

Καταλαβαίνω ότι είναι πιο εύκολο το τηλέφωνο καμιά φορά. Εξίσου εύκολα όμως μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία ή να γίνει κάποιο λάθος. Τα γραπτά τα προτιμώ γιατί μένουν, είναι σωστά και θα είμαστε και οι δύο σίγουροι ότι θα παραλάβεις το σωστό πακέτο τη σωστή στιγμή.

14. Μπορώ να κάνω την παραγγελία μου και να την στείλω ως δώρο σε διαφορετικό όνομα παραλήπτη από αυτό της κατάθεσης;

Μα φυσικά! Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής δώρου. Γράψε μου αν θέλεις στα σχόλια της παραγγελίας ένα μικρό κείμενο ώστε να σταλεί μαζί με το προϊόν και μια κάρτα δωρεάν.

15. Μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση παραλαβής αφού έχω δώσει την παραγγελία μου;

Εφόσον επικοινωνήσεις μαζί μας άμεσα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου και εντός των προαναφερθέντων εργάσιμων ωρών, πολύ πιθανό να προλάβουμε την αλλαγή που θέλεις να γίνει.

16. Το προϊόν έφτασε σε εμένα σπασμένο/προβληματικό. Τι μπορώ να κάνω για να το αντικαταστήσω;

Λυπάμαι πολύ γι αυτό! Ατυχήματα συμβαίνουν ωστόσο. Θα με βοηθούσε να επικοινωνήσεις μαζί μου με email. Στείλε μου μια καθαρή φωτογραφία του προβλήματος στο έργο. Εφόσον είναι ξεκάθαρο πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά, θα αντικατασταθεί το έργο με δωρεάν μεταφορικά.

17. Ποιες επιλογές πληρωμής έχω;

Μπορείς να επιλέξεις πληρωμή μέσω PayPal ή πληρωμή μέσω κάρτας.

18. Θα ήθελα να πληρώσω με αντικαταβολή, όμως το σύστημα δεν μου βγάζει αυτή την επιλογή. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Η επιλογή της αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται. Αν υπάρχει θέμα με αυτό μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου ώστε να το συζητήσουμε.

19. Πότε δικαιούμαι δωρεάν αποστολή της παραγγελίας μου;

Όταν δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις και η παραγγελία σου υπερβαίνει τα 100€.

20. Μπορώ να δώσω παραγγελία, χονδρική;

Θα χαρώ να το συζητήσουμε! Επικοινώνησε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες.

21. Μπορώ να κάνω μια αλλαγή στην παραγγελία μου;

Επικοινώνησε μαζί μας εντός 24 ωρών από την ώρα που έδωσες την παραγγελία σου στο: hello@sofiafilea.com – Είναι σημαντικό να μας γράψεις ολοκληρωμένα το όνομά σου, τον αριθμό της παραγγελίας σου και τον κωδικό του προϊόντος που επέλεξες, ώστε να μην υπάρχει μπέρδεμα.

    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα